Despre noi

Materiale 100% certificate, in conformitate cu standardele internationale

Despre noi

Infiintata in anul 2007, BSW Metals este o firma autorizata pentru comercializarea produselor semifinite din Nichel si Aliaje de Nichel (Nichel 200/201, Alloy 400, Alloy K500, Alloy 600, Alloy 625, Alloy 718,Alloy X-750, Alloy 800H/HT, Alloy 825), Titan si Aliaje de Titan (Titan Gr1, Gr2, Gr5, Gr7,Gr9) , Metale Speciale (Zirconiu, Niobiu,Hafniu,Vanadiu,Tantal si aliajele lor), Duplex si Super Duplex, intr-o gama larga de categorii de forme si profile (bare rotunde, hexagonale, tevi, table, foi, sarme, materiale de sudura).

Incepand din anul 2014 firma BSW Metals deserveste si clientii din Bulgaria,carora le stam la dispozitie prin reprezentanta noastra de la Sofia.
BSW Metals are privilegiul unor relatii de colaborare cu parteneri externi, producatori si distribuitori, specialisti in metale speciale, din Europa, Asia si America , furnizori in acest domeniu la nivel mondial.

Raspundem clientilor cu cele mai bune oferte, si impreuna cu partenerii nostri logistici asiguram livrarea la termenul stabilit sau cu livrare de urgenta, in 48 de ore.

Incepand cu 2021 BSW Metals are onoarea de a fi reprezentant exclusiv pentru fimra Shockwave Metalworking Technologies BV (SMT) din Olanda, companie fondata in 1962 si cu mai mult de 40 de ani de experienta in placarea prin explozie.

Putem oferi astfel o mare varietate de table placate la preturi competitive si cu un timp de livrare foarte bun.

Datorita tehnologiei unice de explozie in vacuum putem gestiona toate tipurile de combinatii de materiale si proiecte de diferite marimi.

 

BSW Metals – Experienta

Activitatea noastra este sustinuta de expertiza partenerilor nostri in industria prelucrarii metalelor speciale, care se bazeaza nu doar pe un personal calificat, ci si cu multi ani de experienta in inginerie, incluzand ingineria mecanica, ingineria sudurii, industria aerospatiala, de aparare, industria chimica si petrochimica, domeniul medical, metalurgie si tehnologii de fabricatie.

Aceasta bogata expertiza la care avem acces, ne asigura ca cerintele clientilor nostri sunt indeplinite, si cele mai stricte specificatii din cadrul proiectelor de anvergura sunt satisfacute.

BSW Metals – Calitate

Materialele pe care le furnizam opereaza in cele mai agresive medii si in domenii industriale de risc inalt, din acest motiv acestea sunt fabricate de producatori recunoscuti in domeniul materialelor rezistente la temperatura si coroziune, care pot asigura calitate si continuitatea in aprovizionare.

Din acest punct de vedere putem garanta ca materialele pe care le furnizam intrunesc cele mai inalte standarde.

BSW METALS – pe scurt

  • Produse semifinite din aliaje de Nichel si Titan, metale speciale, Duplex si Superduplex, intr-o gama larga de forme si dimensiuni
  • Preturi competitive atat la comenzi mici cat si la comenzi din productie
  • Livrare la termen sau livrare rapida in 48 de ore
  • Materiale 100% certificate, in conformitate cu standardele internationale
  • Capacitatea de gestionare a lantului de distributie astfel incat marfa sa fie livrata in cele mai bune conditii, la termenul stabilit